Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Providna folija sa brojnim vidljivim prednostima

Za one koji u svom stanu žele da postignu maksimalnu zaštitu od štetnog sunčevog zračenja na nevidljiv način, pravi izbor jesu UV zaštitne Llumar folije. Ove folije obezbeđuju zaštitu na više nivoa:
Providna folija za stakla
1. Zaštita kože od štetnog UV zračenja:

Llumar UV zaštitne folije su tanke, lagane i praktično nevidljive, a istovremeno najdelotvornije folije po pitanju UV zaštite. One odbijaju 99,5% UV zraka i tako filtriraju gotovo sva štetna zračenja koja su glavni uzročnici raka kože. Stoga Fondacija za borbu protiv raka kože (The Skin Cancer Foundation) preporučuje upravo Llumar UV zaštitne folije. Deo prihoda od prodaje ovih folija upućuje se istraživačkim centrima kao podrška daljim ispitivanjima raka kože.

2. Zaštita očiju od neprijatnog odsjaja:

Roletne, venecijaneri, zavese prekrivaju prozore onemogućujući pogled u spoljašnji svet. UV zaštitne folije povećavaju osećaj komfora u unutrašnjosti, a istovremeno obezbeđuju vidljivost i nesmetano uživanje u pogledu. Profesionalno postavljena UV zaštitna folija posle instalacije je praktično neprimetna i optički veoma čista. Smanjenjem sunčevog odsjaja smanjuje se i naprezanje očiju, te se stiče utisak još bolje optičke oštrine.

3. Zaštita nameštaja od bleđenja i propadanja:

Većina materijala, nameštaja i umetnina može se oštetiti ili izbledeti samo zato što dnevna svetlost prolazi kroz netretirane prozore. Parket, nameštaj, tepisi, tkanine u stanu i poslovnom prostoru, usled direktnog primanja sunčevih zraka gube originalnu boju i vrlo brzo propadaju, baš kao i različite vrste robe u izlozima. Odeća i obuća koja se nalazi u izlogu za samo nekoliko dana može da izgubi originalnu boju ukoliko je direktno izložena sunčevim zracima. Uz UV zaštitne folije nameštaj i drugi predmeti potpuno su zaštićeni od bleđenja.

4. Zaštita od povreda usled lomljenja stakla:

Pored toga što nas štite od štetnih uticaja sunčevog zračenja, UV zaštitne folije obezbeđuju i zaštitu od povreda usled pucanja stakla. Folije zadržavaju polomljeno staklo u jednom komadu i tako sprečavaju rasipanje komadića stakla koji mogu izazvati povrede.