Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

10 razloga za izbor LLumar folija

1. Najveći proizvođač folija u svetu:
CPFilms, proizvođač Llumar folija, koji posluje u okviru Eastman Chemical Company, smatra se pionirom u proizvodnji folija. CPFilms raspolaže najvećim proizvodnim pogonom na svetu (SAD), koji se prostire na teritoriji od 70.000 m2 i ima kapacitet za proizvodnju 24 miliona kvadratnih metara folija godišnje. Llumar folije Black Glass 2. Tradicija duža od 55 godina:
LLumar je više od pola veka svetski najcenjeniji brend folija visokih performansi. Sa više od 55 godina iskustva, CPFilms ima mogućnosti da izađe u susret najrazličitijim potrebama globalnog tržišta i ponudi svoje proizvode u preko 10,000 trgovačkih centara širom sveta.

3. Zaokružen ciklus proizvodnje:
CPFilms je jedini proizvođač folija u svetu koji je sposoban da proizvede gotov proizvod unutar sopst­vene fabrike. U okviru matične kuće realizuju se sve faze proizvodnje folija (duboko bojenje, metaliziranje, prskanje, oblaganje, laminiranje, sečenje), čime se obezbeđuje vrhunski kvalitet.

4. Najviši nivo kontrole kvaliteta:
Sve Llumar folije nastaju u posebnom sterilnom okruženju i najstrožije praćenom proizvodnom procesu. U laboratorijama kontrole kvaliteta, CPFilms kontroliše i prilagođava svoje proizvode najvišim profesionalnim kriterijumima. Testiranje počinje već kontrolom sirovina i nastavlja se kroz celokupni proizvodni proces.

5. Posedovanje svih potrebnih sertifikata:
Llumar proizvodi raspolažu svim međunarodno priznatim sertifikatima u pogledu kvaliteta, koji prate najviši stepen tehnoloških dostignuća (ANSI, BS, DIN, EN, RAR). U industriji folija, prvi sertifikat ISO 9001 dodeljen je CPFilmsu. Svaka faza proizvodnje i trgovine odvija se upravo po strogoj ISO 9001 sertifikaciji.

6. Preporuka Evropskog saveza za folije:
Eastman (sa svojom fabrikom CPFilms koja proizvodi LLumar folije) istaknut je član organizacije EWFA (Evropski savez za folije), poznate po strogim kriterijumima kvaliteta i poslovne etike.

7. Preporuka Fondacije za porbu protiv raka kože:
Llumar folije sadrže zaštitni sloj koji blokira 99.5% UV zraka (za razliku od drugih, naizgled sličnih proizvoda, koji samo preko sloja lepila filtriraju UV zrake). Kao takve, jedino su Llumar folije preporučene od strane Fondacije za borbu protiv raka kože kao efikasan način za zaštitu od štetnog sunčevog zračenja.  8. Patentiran zaštitni sloj protiv ogrebotina:
LLumar folije poseduju patentirane adhezive i sloj otporan na grebanje. To ih čini izuzetno postojanim i obezbeđuje mogućnost održavanja stakala na koje je postavljena folija primenom bilo kojeg tradicionalnog načina čišćenja.

9. Najveći izbor različitih vrsta folija:
LLumar folije predstavljaju širok spektar folija sa različitim namenama. Preko 180 vrsta folija ima primenu kako u autoindustriji, tako i u arhitekturi (za poslovne i stambene objekte). Koriste se za termoizolaciju i blokiranje UV zračenja, za dekoraciju, za sigurnost od provala i pucanja stakla, za zaštitu automobila od ogrebotina i abrazije.

10. Sertifikovani servisi i montažeri:
Proizvođač Llumar folija vrši sertifikaciju servisa i montažera koji su prošli obuku u najsavremenijim tehnikama postavljanja folija na različitim tipovima automobilima i građevinskih objekata. Black Glass je ovlašćeni Llumar servis i jedini Llumar Gold Partner u Srbiji, a svi Black Glass montažeri prošli su stručnu obuku i dobili Llumar sertifikate koji garantuju vrhunsku uslugu.

11. Najduža garancija:
Životni vek folije određen je kvalitetom folije, odnosno tehnologijom proizvodnje, kao i profesionalnim standardima ugradnje. Folije koje su lošeg kvaliteta, u roku od 1-2 godine, ili čak u roku od nekoliko meseci, menjaju boju i performanse. Na Llumar folije, ugrađene od strane ovlašćenih servisa i sertifikovanih montažera, dobija se garancija od 10 godina.