Meni

Stari lift kao nov

Povoljno i brzo rešenje za renoviranje liftova folijom.

Folije za liftove

Ako ste u situaciji da Vaš lift radi, ali jednostavno izgleda staro i oštećeno ili je možda nov ali Vam se ne dopada postojeći dizajn, mi to možemo promeniti vrlo brzo.

Presvlačenje liftova folijama predstavlja najpovoljnije i najbrže rešenje za promenu izgleda svakog tipa lifta. A pored postavljanja folija unutar liftova, folije se mogu postaviti i na ulaznim vratima od liftova.

Montažom folija omogućili ste elegantno rešenje da Vaš lift dobije osvežen ili potpuno nov izgled za samo nekoliko sati.

Karakteristike folija za liftove

Veliki izbor boja: Sa folijama možemo uraditi sve što zamislite - od jednobojnih klasičnih folija poput sive folije “brušeni aluminijum” do najrazličitijih boja i dizajna po Vašoj želji.

Mogućnost štampe: Ukoliko ipak ne želite standardna rešenja, možemo uraditi poseban dizajn za Vas, štampu fotografija koju želite na foliji ili brenda Vaše firme.

Lako održavanje: Ove folije ne zahtevaju posebno održavanje, odnosno održavaju se isto kao i lift bez folije.

Montaža folija na liftovima

Ukoliko Vaš lift ima vidna oštećenje u vidu udubljenja, možemo organizvati pripremu površine u vidu “gitovanja” pre postavke folija. U mogućnosti smo da izađemo na teren i izvršimo tačnu procenu radova.

Proces ugradnje folije na liftu traje svega nekoliko sati kada to rade sertifikovani Black Glass montažeri.

Na ugrađene folije izdajemo garanciju od 3 godine – da se folija neće promeniti i odlepiti. Garancija nije validna ukoliko dodje do namernog ili nenamernog mehaničkog oštećenja folije.

Cenovnik folija sa ugradnjom


Vrsta folije EUR/m2
Folije za liftove 25
Garancija 3 god.

Cenovnik folija sa ugradnjom


Vrsta folije Garancija Cena EUR/m2
Folije za liftove veliki izbor boja 3 25

Cenovnik važi za površine do 20 m2 u Beogradu, a na površine preko 20 m2 odobravaju se specijalni popusti.