Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Stari lift kao nov

Povoljno i brzo rešenje za renoviranje liftova folijom.

Folije za liftove

Ako ste u situaciji da Vaš lift radi, ali jednostavno izgleda staro i oštećeno ili je možda nov ali Vam se ne dopada postojeći dizajn, mi to možemo promeniti vrlo brzo.

Presvlačenje liftova folijama predstavlja najpovoljnije i najbrže rešenje za promenu izgleda svakog tipa lifta. A pored postavljanja folija unutar liftova, folije se mogu postaviti i na ulaznim vratima od liftova.

Montažom folija omogućili ste elegantno rešenje da Vaš lift dobije osvežen ili potpuno nov izgled za samo nekoliko sati.

Folije za liftove

Karakteristike folija za liftove

Veliki izbor boja: Sa folijama možemo uraditi sve što zamislite - od jednobojnih klasičnih folija poput sive folije “brušeni aluminijum” do najrazličitijih boja i dizajna po Vašoj želji.

Mogućnost štampe: Ukoliko ipak ne želite standardna rešenja, možemo uraditi poseban dizajn za Vas, štampu fotografija koju želite na foliji ili brenda Vaše firme.

Lako održavanje: Ove folije ne zahtevaju posebno održavanje, odnosno održavaju se isto kao i lift bez folije.

Montaža folije za liftove

Montaža folija na liftovima

Ukoliko Vaš lift ima vidna oštećenje u vidu udubljenja, možemo organizvati pripremu površine u vidu “gitovanja” pre postavke folija. U mogućnosti smo da izađemo na teren i izvršimo tačnu procenu radova.

Proces ugradnje folije na liftu traje svega nekoliko sati kada to rade sertifikovani Black Glass montažeri.

Na ugrađene folije izdajemo garanciju od 3 godine – da se folija neće promeniti i odlepiti. Garancija nije validna ukoliko dodje do namernog ili nenamernog mehaničkog oštećenja folije.

Lepljenje folija za liftove

Cenovnik folija sa ugradnjom


Vrsta folije EUR/m2
Folije za liftove 25
Garancija 3 god.

Cenovnik folija sa ugradnjom


Vrsta folije Garancija Cena EUR/m2
Folije za liftove veliki izbor boja 3 25