FOLIJE ZA STAKLA

Black Glass servis koristi najkvalitetnije Llumar folije koje ispunjavaju sve međunarodne standarde kvaliteta, kao što je ISO 9001 i imaju strane i domaće ateste. Nijedan proizvođač folija za ravna stakla ne može da se poredi sa posebnom tehnologijom koju poseduje LLumar.

Komfor i UV zaštita

Podignite roletne, razmaknite zavese i pustite sunčevu svetlost unutra. LLumar folija redukuje i do 87% odbleska, olakšavajući Vam gledanje televizije ili rad za računarom. Blokirajući i do 99% UV zračenja, LLumar folije su dostupne u varijantama od svetlih do jedva primetnih nijansi.

 

Štednja energije

Prozori imaju važnu ulogu u regulisanju toplote i energije. LLumar folija za stakla može da snizi troškove grejanja i hlađenja, tako što odbija solarno zagrevanje sa spoljašnje strane i takođe, sprečava gubitak toplote. LLumar smanjuje temperaturu prostora i do 15 stepeni C.

Sigurnost

Od velikih kompanija do malih trgovina, od ugostiteljstva do obrazovnih ustanova, primena LLumar folija može pomoći da kontrolišete ili čak eliminišete opasnost i štetu koju uzrokuje slomljeno staklo. LLumar bezbednosne folije omogućavaju optičku jasnoću, ali i snažnu barijeru koja zadržava staklo u mestu u slučaju udara.

 

Dekoracija

LLumar dekorativne folije Vam omogućavaju da jednostavno preuredite i ulepšate svoj dom ili poslovni prostor. Vrlo brzo možete imati nov izgled staklenih površina bez menjanja samog stakla. Pored ulepšanja prostora, folije mogu poslužiti za vizuelno odvajanje prostorija pregrađenih staklom i očuvati privatnost osoba koje u njima borave.

 

Ugradnja folija BLACK GLASS
Kontakt: 063 822 90 96

© BlackGlass 2012.

r